Arcona logga

Arcona

Vi hjälper Arcona med byggetableringar där vi bland annat är med och skapar en bra och hållbar miljö i deras manskapsbodar samt kontorsbodar.
JYSK Logga

JYSK

I vårat samarbete med JYSK har vi många monteringsuppdrag både hos deras privata kunder samt att vi har fått förtroendet att vara med och inreda deras nyöppnade butiker i bl.a. Norrköping, Västerås, Märsta och Västberga
City Akuten Logga

City Akuten

På City Akuten i Stockholm fick vi ett omfattande uppdrag att kabelsanera och förbättra samtliga avdelningars kontor samt mottagningsrum med medicinsk utrustning.
Zound Industries

Zound Industries

Vi har hjälpt Zound Industries med kabelsanering på deras kontor. Kabelsaneringen ger en arbetsmiljö utan trassel och fria arbetsytor.
Stavdal logotype

Stavdal

Stavdal är ett rikstäckande byggföretag som vi återkommande hjälper med att inreda deras byggetableringar och skapar en hållbar trivsam miljö i både manskapsbodar och kontorsbodar.

Bli avtalskund

Har ni återkommande behov av våra tjänster? Då tar vi gärna fram ett skräddarsydda avtal år er. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning där vi går igenom er verksamhet och era behov.
RP Recycling

Recycling Partner AB

Vi har ett nära samarbete tillsammans med Recycling Partner AB.
Recycling Partner AB har ett fullt sortiment med allt inom nya och begagnade kontorsmöbler. Tillsammans med dem blir vi er kompletta montör samt leverantör.